WIE BENT U?

U bent projectontwikkelaar en wenst uw bouwproject te verkopen voor de oplevering. Een 3D-beeld verschaft een veelheid aan informatie om klanten te helpen overtuigen van de kwaliteit die u biedt.

U bent ontwerper zoals (interieur-) architect, landschapsarchitect of stedenbouwkundige. U vindt de ontwikkeling van een 3D-model te tijdsintensief of u beschikt al over een 3d-model en wenst op basis hiervan een realistische 3D-visualisatie te bekomen. U wil de juiste sfeer en conceptvisie overbrengen in een 3D-beeld om het vervolgens in te zetten als een transparant communicatiemiddel.

Als particulier bouwer of verbouwer kan een visualisatie u helpen om doordachte beslissingen te nemen bij de ontwikkeling van uw woning. Een heldere en duidelijke weergave van wat uw woning zou kunnen worden, vergroot de kans op een geslaagd project.


WIE BEN IK?

Geert Tambuyzer

1984 - Lier

Burgerlijk Ingenieur-Architect KU Leuven

Medewerker Architect Freelance

"Een grote interesse in het creëren van beelden die de drievuldigheid van het functionele, het esthetische en het structurele zo goed mogelijk trachten vast te leggen."

"Gefascineerd door de wijze waarop één kunstmatig beeld inzicht kan geven."

"Triaksis, het platform voor het aanbieden van 3D-renders, laat me toe mijn grote passie vorm te geven en uit te diepen. Hierbij laat ik me graag verrassen door nieuwe uitdagingen."