OFFERTE

Na een korte evaluatie van het project, wordt er een offerte opgemaakt die bestaat uit 2 delen:

  • Een forfaitaire totaalprijs voor de opmaak van het 3D-model. Deze is afhankelijk van de grootte van het model, de complexiteit en de detaillering.
  • Een forfaitaire prijs per afgewerkt beeld. Hierbij wordt rekening gehouden met de vereiste rendertijd en de graad van beeldbewerking.

Interesse? Aarzel dan niet om hier een vrijblijvende offerte aan te vragen.


WERKWIJZE

Bij een eerste kennismaking wordt er aan de hand van aangeleverde plannen, schetsen of snedes gekeken naar de mogelijkheden van de visualisatie. De gebruikte materialen zullen zorgvuldig besproken worden en ook het doel van de visualisatie zal hierbij in acht genomen worden. Het is mogelijk om de documentatie zowel digitaal als op papier te bezorgen.

Vervolgens wordt het 3D-model digitaal uitgetekend. Dit kan in elke gewenste graad van detaillering. In dit proces is het eveneens mogelijk om verder te werken op een reeds bestaand 3D-model.

Als het 3d-model voltooid is, wordt er in overleg met de klant de gewenste perspectieven en/of isometrie├źn gekozen. Hier wordt een eerste draftversie gerenderd ter goedkeuring.

Indien er geen wijziging gewenst is, kan het tijdsintensieve renderen beginnen. De beelden worden in een resolutie naar keuze aangeleverd en en bewerkt tot volwaardige presentatierenders.